ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

- Μην πάρετε ασπιρίνη ή salospir δέκα μέρες πριν την επέμβαση. Οποιοδήποτε άλλο παυσίπονο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε.

- Αποφύγετε τα οινοπνευματώδη τρεις ημέρες πριν την επέμβαση.

- Εάν παίρνετε φάρμακα οποιουδήποτε είδους θα πρέπει να έχετε ενημερώσει τον γιατρό καθώς και τον αναισθησιολόγο. Συνήθως συνιστάται το να παίρνετε τα φάρμακα σας κανονικά και εάν εκείνο το πρωί επρόκειτο να πάρετε κάποιο φάρμακο μην το διακόψετε αλλά πάρτε το κανονικά με λίγο νερό. Σε αυτό υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις. Συζητήστε το με το γιατρό σας.

- Φάρμακα, υπνωτικά ή κατασταλτικά γενικότερα του κεντρικού νευρικού συστήματος χρειάζονται ιδιαίτερη συνεννόηση με τον αναισθησιολόγο. Ναρκωτικές ουσίες είναι άκρως επικίνδυνες και απαγορεύονται αυστηρά τις ημέρες πριν την επέμβαση.

- Το κάπνισμα καλό θα ήταν να το περιορίσετε λίγο πριν την επέμβαση, αλλά αν πρόκειται να το διακόψετε καλό θα ήταν να διακοπεί πολύ πριν την επέμβαση. Η διακοπή την ίδια μέρα ή τις προηγούμενες μέρες της επέμβασης δεν βοηθάει σε κάτι.

- Η καλή σας ψυχολογία προεγχειρητικά είναι πολύ σημαντική για την ομαλή εξέλιξη της όλης διαδικασίας. Γι’ αυτό το λόγο προσπαθήστε να έχετε την σύμφωνη γνώμη του περιβάλλοντος σας και να έχετε εξασφαλίσει την βοήθειά του σε ο,τιδήποτε χρειαστεί.

- Εάν υπάρχουν άτομα με έντονο αρνητισμό προς την διαδικασία που πρόκειται να κάνετε τότε καλύτερα είναι ή να μην κάνετε την επέμβαση ή να μην τους εμπλέξετε στην όλη διαδικασία.

- Μην φάτε ή πιείτε ο,τιδήποτε οχτώ ώρες τουλάχιστον πριν την επέμβαση. Επίσης τέσσερεις ώρες πριν την επέμβαση μην πιείτε ούτε νερό.

- Μην έχετε βαμμένα τα νύχια των χεριών σας.

- Μην χρησιμοποιήσετε κρέμες σώματος την ημέρα της επέμβασης.

- Κάνετε μπάνιο με αντισηπτικό σαπούνι πριν έλθετε το νοσοκομείο.

- Μην καθυστερήσετε να έλθετε στο νοσοκομείο. Η όποια καθυστέρησή σας  απορυθμίζει τη λειτουργία του νοσοκομείου καθώς η αίθουσα χειρουργείου και το αντίστοιχο προσωπικό έχουν δεσμευτεί αποκλειστικά για εσάς. Ασυνέπεια στο «χειρουργικό» ραντεβού σας αποδιοργανώνει τη διαδικασία, η οποία μπορεί να ακυρωθεί εις βάρος σας.

- Μην φοράτε διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, όπως δακτυλίδια, σκουλαρίκια, κολιέ, κλπ, σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Τα μεταλλικά αντικείμενα πρέπει να αφαιρούνται κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Αφήστε τα στο σπίτι. Οι κλινικές στην Ελλάδα δεν προσφέρουν σημεία που μπορείτε να αποθηκεύετε τα τιμαλφή σας με ασφάλεια.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο πλαστικός χειρουργός εφαρμόζει εξελιγμένες τεχνικές, χρησιμοποιεί ποιοτικά υλικά, επιδιώκει να βελτιώσει την εμφάνιση με φυσικό αποτέλεσμα. Με ειλικρίνεια και φροντίδα στοχεύει στο καλύτερο αποτέλεσμα που ένας έμπειρος πλαστικός χειρουργός μπορεί να προσφέρει.”

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΑΘΗΝΑ: Μουσών 1, 11524

Καλέστε μας για ραντεβού

210 6985678

ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΤΡΙΠΟΛΗ: Ισαάκ & Σολωμού 18 (πλ. Πετρινού) Τ.. 2710 22 77 20, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: Μίνωος 63, Τ. 28310 74744
ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ: Μάρκου Πορτάλιου 7, Τ. 28310 74744
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μ.Κάλλας 11 & Γραβιάς 2, (έναντι του Μεγ.Μουσικής), Τ. 210 6985678
ΚΕΡΚΥΡΑ: "Κλινική Αλέξανδρος Μάστορας", Τ. 210 6985678  ΙΩΑΝΝΙΝΑ: T. 210 6985678

SOCIAL MEDIA

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

210 6985678