ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ ΠΛΑΓΙΟΥ ΚΟΙΛΙΑΣ


plai koilias

Το πλάγιο της κοιλιάς, το γνωστό και ως love handles, είναι μία πολύ συχνή εντόπιση λίπους και για τις γυναίκες και για τους άντρες. Η τοπική συσσώρευση λίπους στην περιοχή αυτή χαλάει την αρμονία των γραμμών του σώματος, όταν κανείς το βλέπει από μπρος ή από πίσω.

Πρόκειται για μία σχετικά μικρή ποσότητα λίπους 200-300 γρ., η οποία όμως, παρά το μικρό της μέγεθος, χαλάει τη συνολική εικόνα. Ότι η περιοχή αυτή είναι μικρή είναι πλεονέκτημα, διότι μπορεί κανείς πολύ εύκολα, και με τοπική αναισθησία, να αφαιρέσει  το λίπος αυτό. Εάν κάποιος λιποαναρροφήσει μόνο αυτήν την περιοχή, τότε δε χρειάζεται νοσηλεία και μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητές του την επόμενη ημέρα. Συνήθως βέβαια η περιοχή αυτή συνδυάζεται και με το πρόσθιο της κοιλιάς ή με το πλάγιο των μηρών (τα λεγόμενα «ψωμάκια»), περιοχές των οποίων αποτελεί φυσική συνέχεια. Το λίπος της περιοχής αυτής είναι αρκετά μαλακό και επομένως αφαιρείται εύκολα και γρήγορα.

Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτής της περιοχής είναι ότι η ελαστικότητα του δέρματος είναι αρκετά καλή. Η αφαίρεση του λίπους σχεδόν ποτέ δε δημιουργεί χαλάρωση στο δέρμα αυτής της περιοχής. Αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα, διότι μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε άτομα που έχουν αρκετή χαλάρωση γενικά στο σώμα τους. Βέβαια, ο συνδυασμός με laser λιπόλυση κι επιφανειακή λιποαναρρόφηση μπορεί να δώσει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.
Η αφαίρεση αυτού του λίπους τονίζει την αρμονία των γραμμών του σώματος και βοηθάει πάρα πολύ στο ντύσιμο των ατόμων αυτών, που επί χρόνια είχαν πρόβλημα στο να βρουν τα κατάλληλα ρούχα, που μπορούν να ταιριάξουν στην  περιοχή αυτή του σώματος. Η μικρή σχετικά έκταση αυτής της περιοχής, σε συνδυασμό με την καλή ελαστικότητα που έχει το δέρμα και την εύκολη αποθεραπεία κάνουν τη λιποαναρρόφηση στο πλάγιο της κοιλιάς μία πολύ συχνά ζητούμενη διαδικασία και με μεγάλο βαθμό ικανοποίησης για τα άτομα που την κάνουν.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο πλαστικός χειρουργός εφαρμόζει εξελιγμένες τεχνικές, χρησιμοποιεί ποιοτικά υλικά, επιδιώκει να βελτιώσει την εμφάνιση με φυσικό αποτέλεσμα. Με ειλικρίνεια και φροντίδα στοχεύει στο καλύτερο αποτέλεσμα που ένας έμπειρος πλαστικός χειρουργός μπορεί να προσφέρει.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

210 6985678
210 6919019
ΑΘΗΝΑ: Λεωφ. Κηφισίας 250-254, Τ.Κ 15231 Χαλάνδρι

Ο πλαστικός χειρουργός Dr Χριστόπουλος MD πραγματοποιεί τακτικές επισκέψεις σε:

ΤΡΙΠΟΛΗ: Ισαάκ & Σολωμού 18 (πλ. Πετρινού) Τ.. 2710 22 77 20,
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: Μίνωος 63, Τ. 28310 74744
ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ: Μάρκου Πορτάλιου 7, Τ. 28310 74744
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μ.Κάλλας 11 & Γραβιάς 2, (έναντι του Μεγ.Μουσικής), Τ. 210 6985678
ΚΕΡΚΥΡΑ: Μαντζάρου 3 - "Corfu Medica", Τ. 210 6985678 

ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΗΠΕΙΡΟΣ: T. 210 6985678

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της υγείας, της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και της ομορφιάς!