CV ΤΟΥ DR ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ MD

Dr Αθανάσιος Χριστόπουλος MD | Πλαστικός χειρουργός

Ο πλαστικός χειρουργός κ. Χριστόπουλος διαθέτει πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της λιποαναρρόφησης. Έχοντας αντιμετωπίσει πληθώρα περιστατικών σε Ελλάδα & εξωτερικό, έχει τη γνώση να επιλέξει εξατομικευμένα για την κάθε περίπτωση την πιο αποτελεσματική, ασφαλή και ανώδυνη μέθοδο λιποαναρρόφησης (λέιζερ λιποαναρρόφηση, παλμική λιποαναρρόφηση, κλασσική λιποαναρρόφηση, λιπογλυπτική, vaser lipolysis, HD Lipo, κ.α), αναλόγως το σημείο και την έκταση του προβλήματος, την ηλικία και την ψυχολογία σας, την φυσική σας κατάσταση, την ποιότητα του δέρματος  και πολλά ακόμη.. προσφέροντάς σας το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα!

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ

Ο Αθανάσιος Χριστόπουλος είναι πτυχιούχος Ιατρικής από το 1988 με βαθμό πτυχίου "άριστα".

Εργάστηκε στην Ελλάδα

στην Α' Χειρουργική Κλινική του Τζανείου Νοσοκομείου στον ευρύ τομέα της γενικής χειρουργικής και στο Νοσοκομείο Μεταξά, συνεχίζοντας την εκπαίδευσή του στην Πλαστική Χειρουργική, αποκτώντας πλούσια εμπειρία και στην ογκολογία του δέρματος.

Εργάστηκε στην Αγγλία:

στο Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής και Μονάδα Εγκαυμάτων για παιδιά του Παιδιατρικού Νοσοκομείου Booth Hall, Manchester, U.K.,
στο Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής και Μονάδα Εγκαυμάτων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Withington, Manchester, UK,
στο Τμήμα ΩΡΛ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, Wythenshawe, Manchester, UK,
στο Τραυματιολογικό Κέντρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Cardiff Royal Infirmary, Cardiff, UK.

Εξάλλου, μεταξύ άλλων εργάστηκε και στα νοσοκομεία
Queen Victoria Hospital, Blackpool, U.K., Royal Liverpool Hospital, Liverpool, U.K, King's Mill Hospital, Wakefield, U.K.

Η εκπαίδευσή του στην Αισθητική Χειρουργική συμπληρώθηκε κατά στάδια στη Νέα Υόρκη στο Department of Plastic Surgery, Manhatan Eye, Ear, & Throat Hospital, N.York, U.S.A.

Oι γνώσεις του στην πλαστική χειρουργική και τα ενδιαφέροντά του καλύπτουν το πλήρες φάσμα της Αισθητικής Χειρουργικής, αλλά και το ευρύτερο απαιτητικό φάσμα της Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής.

Ειδικότερα ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος ασχολείται επισταμένα με:

Αισθητική Χειρουργική, από τις πλέον απλές, μέχρι τις πιο πολύπλοκες μορφές της, τόσο με διαδικασίες βελτίωσης του σώματος, όπως η λιποαναρρόφηση, η αυξητική στήθους, η κοιλιοπλαστική, η αντιμετώπιση γυναικομαστίας, η μειωτική μαστών, η αποκατάσταση μαστού, η διαμόρφωση γραμμών σώματος με συνδυασμό λιποαναρρόφησης-εμφύτευσης λίπους, κ.α. όσο και με διαδικασίες βελτίωσης του προσώπου, όπως το facelift, η βλεφαροπλαστική, η ρινοπλαστική, η λιποαναρρόφηση, η αυξητική χειλιών, η ωτοπλαστική, η διαμόρφωση γραμμών προσώπου με συνδυασμό λιποαναρρόφησης-εμφύτευσης λίπους, κ.α. Εξάλλου, εφαρμόζει και γενικές θεραπείες ενέσιμων υλικών (botox, υαλουρονικό, λίπος), laser, μεσοθεραπείας, βελτίωσης ουλών και σημαδιών, αφαίρεσης σπίλων, κ.α.

Ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος πρωτοπόρησε και στον τομέα της λιποαναρρόφησης στην Ελλάδα εφαρμόζοντας τη νέα Laser Lipolysis (λιποαναρρόφηση με laser) με μηχάνημα laser διπλού φάσματος SlimLipo.  

Έχει δημοσιεύσει σε πολλά καταξιωμένα διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά και έχει κάνει πολλές διαλέξεις σε διεθνή και ελληνικά ιατρικά συνέδρια.

Είναι μέλος:

- της Ελληνικής Εταιρίας Πλαστικής, Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής,
- της Ελληνικής Εταιρίας Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής,
- της Παγκόσμιας Εταιρίας Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (ISAPS) και
- της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Laser Αισθητικής Χειρουργικής (ESLAS)

Eίναι επιστημονικός διευθυντής του Kέντρου Πλαστικής & Aισθητικής Xειρουργικής "Aισθητική Aνάπλαση".
Είναι επιστημονικός διευθυντής της κλινικής Advanced Plastic and Laser clinic στο Dubai των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Βασική του φιλοσοφία είναι ότι μόνο μέσα από τις καλές ιατρικές γνώσεις και το χτίσιμο μίας ειλικρινούς αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ πλαστικού χειρουργού και ενδιαφερομένου έρχονται τα αποτελέσματα που ικανοποιούν όλους και στον τομέα της λιποαναρρόφησης.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο πλαστικός χειρουργός εφαρμόζει εξελιγμένες τεχνικές, χρησιμοποιεί ποιοτικά υλικά, επιδιώκει να βελτιώσει την εμφάνιση με φυσικό αποτέλεσμα. Με ειλικρίνεια και φροντίδα στοχεύει στο καλύτερο αποτέλεσμα που ένας έμπειρος πλαστικός χειρουργός μπορεί να προσφέρει.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

210 6985678
210 6919019
ΑΘΗΝΑ: Λεωφ. Κηφισίας 250-254, Τ.Κ 15231 Χαλάνδρι

Ο πλαστικός χειρουργός Dr Χριστόπουλος MD πραγματοποιεί τακτικές επισκέψεις σε:

ΤΡΙΠΟΛΗ: Ισαάκ & Σολωμού 18 (πλ. Πετρινού) Τ.. 2710 22 77 20,
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: Μίνωος 63, Τ. 28310 74744
ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ: Μάρκου Πορτάλιου 7, Τ. 28310 74744
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μ.Κάλλας 11 & Γραβιάς 2, (έναντι του Μεγ.Μουσικής), Τ. 210 6985678
ΚΕΡΚΥΡΑ: Μαντζάρου 3 - "Corfu Medica", Τ. 210 6985678 

ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΗΠΕΙΡΟΣ: T. 210 6985678

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της υγείας, της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και της ομορφιάς!