Λιποαναρρόφηση στο ιατρείο ή στο νοσοκομείο;

Σε πολλά άτομα, η σκέψη λιποαναρρόφησης στο ιατρείο φαντάζει πιο θελκτική, λόγω του ότι είναι ένας πιο οικείος χώρος, τρομάζει δηλαδή λιγότερο και δίνει την εντύπωση ότι πρόκειται για μια πιο απλή διαδικασία. Γι’ αυτό το λόγο πολλοί γιατροί προτείνουν με μεγάλη ευκολία τη λιποαναρρόφηση στο ιατρείο.

Στο χώρο του ιατρείου μπορούν άνετα και με ασφάλεια να γίνουν μικρού όγκου λιποαναρροφήσεις χωρίς να υπάρχουν αντιρρήσεις ή αμφιβολίες. Όμως θα πρέπει να ξεπεράσουμε το κομμάτι του εντυπωσιασμού και να δούμε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά. Η επέμβαση στο νοσοκομείο μπορεί να ακούγεται πιο αποκρουστική και να δημιουργεί κάποιο φόβο, όμως στην πραγματικότητα θα έπρεπε να συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Η σκέψη του να κάνουμε μία επέμβαση στο νοσοκομείο θα πρέπει να μας ηρεμεί και να μας δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας. Θα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι σε ένα χώρο καλά οργανωμένο, τα πάντα μπορούν να αντιμετωπιστούν, ειδικά μάλιστα όταν ο χώρος αυτός είναι φτιαγμένος για να αντιμετωπίζει πολύ πιο βαριά περιστατικά, σε σχέση με μία αισθητική επέμβαση, σε ένα υγιές άτομο. Πολλά άτομα αγχώνονται με την σκέψη της επέμβασης στο νοσοκομείο, ενώ ηρεμούν με την σκέψη της επέμβασης στο ιατρείο. Στην πραγματικότητα θα έπρεπε να συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Σκεφτείτε ότι ενώ μία αισθητική επέμβαση σε ένα υγιές άτομο απαιτεί μία υποδομή βαθμού Α, ένας καλά οργανωμένος χώρος χειρουργείου σε νοσοκομείο παρέχει υποδομή βαθμού 10 X Α.
Μπορεί κάποια μηχανήματα που βρίσκονται στην αίθουσα του χειρουργείου να μην είναι απαραίτητα, όμως καλό είναι να υπάρχουν και ας μη χρησιμοποιηθούν. Αυτό μας διασφαλίζει στην πολύ σπάνια περίπτωση που θα συμβεί κάτι απροσδόκητο κατά την διάρκεια της επέμβασης.

Επαναλαμβάνω βέβαια ότι, οι μικρές περιοχές μπορούν με άνεση και ασφάλεια να γίνουν στο χώρο του ιατρείου.

Ο γιατρός σας θα πρέπει, έστω και εάν κάνετε μία μικρή λιποαναρρόφηση, να σας δίνει την εναλλακτική της επέμβασης στο νοσοκομείο. Αυτό διότι θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα νοσοκομεία ελέγχουν το εάν ο γιατρός έχει τα απαραίτητα δικαιολογητικά και την ειδικότητα, εάν δηλαδή είναι πιστοποιημένος για να κάνει τις επεμβάσεις αυτές. Αυτό γίνεται διότι και το νοσοκομείο έχει ευθύνη σε περίπτωση που ο γιατρός δεν έχει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Ένας γιατρός ο οποίος δεν χειρουργεί σε χώρο νοσοκομείου θα πρέπει να σας δημιουργήσει υποψίες για το εάν είναι κατάλληλα εκπαιδευμένος και αποδεκτός από την ιατρική κοινότητα για να κάνει αυτού του είδους τις επεμβάσεις.
Οι γιατροί που κάνουν όλων των ειδών τις λιποαναρροφήσεις τους στο ιατρείο πιθανόν δεν έχουν επίσημα την ειδικότητα του πλαστικού χειρουργού.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο πλαστικός χειρουργός εφαρμόζει εξελιγμένες τεχνικές, χρησιμοποιεί ποιοτικά υλικά, επιδιώκει να βελτιώσει την εμφάνιση με φυσικό αποτέλεσμα. Με ειλικρίνεια και φροντίδα στοχεύει στο καλύτερο αποτέλεσμα που ένας έμπειρος πλαστικός χειρουργός μπορεί να προσφέρει.”

ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΑ

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΑΘΗΝΑ: Μουσών 1, 11524

Καλέστε μας για ραντεβού

210 6985678

ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΤΡΙΠΟΛΗ: Ισαάκ & Σολωμού 18 (πλ. Πετρινού) Τ.. 2710 22 77 20, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: Μίνωος 63, Τ. 28310 74744
ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ: Μάρκου Πορτάλιου 7, Τ. 28310 74744
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μ.Κάλλας 11 & Γραβιάς 2, (έναντι του Μεγ.Μουσικής), Τ. 210 6985678
ΚΕΡΚΥΡΑ: "Κλινική Αλέξανδρος Μάστορας", Τ. 210 6985678  ΙΩΑΝΝΙΝΑ: T. 210 6985678

SOCIAL MEDIA

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

210 6985678

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Θα μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας!