Λιποαναρρόφηση και απώλεια βάρους

Η βελτίωση του σώματος μπορεί σε γενικές γραμμές να γίνει με την επίδραση 2 παραγόντων. Ο πρώτος είναι ο τρόπος ζωής, στον οποίον εμπεριέχονται και η διατροφή και η σωματική άσκηση κι εξαρτώνται από το ίδιο το άτομο. Ο δεύτερος παράγοντας είναι οι αισθητικές παρεμβάσεις που μπορούμε να κάνουμε στις οποίες περιλαμβάνονται και οι επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, τον πρώτιστο ρόλο έχει ο πλαστικός χειρουργός που θα επιλέξουμε να εμπιστευτούμε. Αναπροσαρμογή αναλογιών κι επίτευξη συμμετρίας σώματος Η επιθυμία μας για αναμόρφωση των αναλογιών του σώματός μας έτσι ώστε να επιτύχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη συμμετρία κι αρμονία μπορεί να πραγματοποιηθεί με διάφορες διαδικασίες της πλαστικής χειρουργικής.Η πιο συχνή διαδικασία σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η λιπογλυπτική. Με τις νέες σύγχρονες μεθόδους λιποαναρρόφησης κι εμφύτευσης λίπους ο εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός μπορεί να επιτύχει αλλαγή των αναλογιών και περισσότερη αρμονία στο σώμα. Ανάλογα με το εύρος της παρέμβασης που απαιτείται, ακόμα και με τοπική αναισθησία μπορεί να δωθεί μόνιμη λύση σε τοπικά προβλήματα, που δεν διορθώνονται με τη σωστή διατροφή και την καθημερινή άσκηση, όπως τα “ψωμάκια”. Η λιποαναρρόφηση είναι μια διαδικασία που έχει μόνιμο αποτέλεσμα, με σύντομη επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες και προσεγγίσιμο κόστος.


Διατήρηση του καλού αποτελέσματος

 

Η λιποαναρρόφηση πρέπει να αποτελεί τμήμα μιάς συνολικότερης αλλαγής στρατηγικής του ατόμου. Η σωστή επιλογή κι εφαρμογή της μεθόδου από τον έμπειρο πλαστικό χειρουργό θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όμως για να διατηρηθεί αυτό θα πρέπει να θεωρηθεί η επέμβαση της λιποαναρρόφησης ως μια ευκαιρία για εφαρμογή ενός υγιεινού μοντέλου ζωής και καθημερινότητας. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι με τη λιποαναρρόφηση αφαιρέθηκε το τοπικό πάχος και με τη λιπογλυπτική ότι διορθώθηκαν οι αναλογίες. Όμως αν συνεχίζουμε να καταναλώνουμε λιγότερες θερμίδες από αυτές που προσλαμβάνουμε, μπορεί μεν στο σημείο της επέμβασης να μην δούμε ξανά το τοπικό πάχος, αλλά ο οργανισμός κάπου πρέπει να αποθηκεύσει το νέο λίπος που του δημιουργήσαμε.

Στην μεγάλη πλειονότητά τους τα άτομα που προσέρχονται στον πλαστικό χειρουργό είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν μόνιμα την εικόνα τους για προσωπικούς, επαγγελματικούς ή λόγους υγείας. Έτσι, αποκτούν το σώμα που πάντα ήθελαν και αλλάζουν την καθημερινότητά τους δίνοντας έμφαση στη γυμναστική και την διατροφή βοηθώντας την υγεία τους, την ψυχολογική τους διάθεση και την αυτοπεποίθησή τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την λιποαναρρόφηση και τις διάφορες τεχνικές ( laser, κλασική, παλμική κ.α.) μπορείτε να επισκεφτείτε το εξειδικευμένο site λιποαναρροφηση.gr

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο πλαστικός χειρουργός εφαρμόζει εξελιγμένες τεχνικές, χρησιμοποιεί ποιοτικά υλικά, επιδιώκει να βελτιώσει την εμφάνιση με φυσικό αποτέλεσμα. Με ειλικρίνεια και φροντίδα στοχεύει στο καλύτερο αποτέλεσμα που ένας έμπειρος πλαστικός χειρουργός μπορεί να προσφέρει.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

210 6985678
210 6919019
ΑΘΗΝΑ: Λεωφ. Κηφισίας 250-254, Τ.Κ 15231 Χαλάνδρι

Ο πλαστικός χειρουργός Dr Χριστόπουλος MD πραγματοποιεί τακτικές επισκέψεις σε:

ΤΡΙΠΟΛΗ: Ισαάκ & Σολωμού 18 (πλ. Πετρινού) Τ.. 2710 22 77 20,
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: Μίνωος 63, Τ. 28310 74744
ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ: Μάρκου Πορτάλιου 7, Τ. 28310 74744
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μ.Κάλλας 11 & Γραβιάς 2, (έναντι του Μεγ.Μουσικής), Τ. 210 6985678
ΚΕΡΚΥΡΑ: Μαντζάρου 3 - "Corfu Medica", Τ. 210 6985678 

ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΗΠΕΙΡΟΣ: T. 210 6985678

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της υγείας, της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και της ομορφιάς!